- شناسه : 590
- موضوع : تربیت بدنی
- فرمت اصلی : ppt
- تعداد صفحات : 33
- حجم فایل : 1.4 مگابایت
- در صورت مغایرت با توضیحات
- از طریق چت انلاین و واتساپ
- دانلود سریع پس از خرید فایل
- در هر زمان با چند کلیک سریع
مقدمه
تغذیه ورزشی مطالعه در تغذیه و رژیم غذایی جهت بهبود عملکرد ورزشکار است. تغذیه بخش مهمی از رژیمهای ورزشی است که در ورزشهای قدرتی (مانند وزنهبرداری و بدنسازی) و ورزشهای استقامتی (مانند دوچرخه سواری، شنا، قایقرانی) مورد توجه هستند.
در تغذیه ورزشی تمرکز مطالعاتی بر روی نوع و مقدار مایعات و مواد غذایی گرفته شده توسط یک ورزشکار به هنگام تغذیه است، همچنین مصرف مواد مغذی همچون ویتامینها، مواد معدنی، مکملها و مواد ارگانیک (شامل کربوهیدراتها، پروتئینها و چربیها) را مورد بررسی قرار میدهد.
عدم مصرف نوشابههای گاز دار و مواد غذایی نفّاخ
پرهیز از مصرف غذاهای چرب و سرخ کرده.
استفاده از چای کم رنگ به جای چای پر رنگ.
مصرف ۱ تا ۳ فنجان قهوه یا نسکافه به جهت افزایش توان ورزشی.
مصرف حداقل ۲ نوع میوه حاوی ویتامین C در هر روز.
عدم مصرف غذاهای غنی از پروتئین قبل از فعالیتهای ورزشی شدید و مسابقه (به دلیل افزایش نیاز به آب)
افزایش انرژی مصرفی بر حسب نوع، مدت و شدت ورزش و مصرف کربوهیدرات زیاد، حداکثر تا ۷۰٪ کل کالری دریافتی.
کنترل کم خونی ناشی از ورزش.
فهرست مطالب:
مقدمه
انرژی
پروتئین
چربی
کربوهیدرات
آب
مواد معدنی
ویتامین ها
نکات تغذیهای توصیه شده برای ورزشکاران
تغذیه در ورزشکاران نوجوان
تغذیه در ورزشکاران سالمند
تغذیه قبل از مسابقه
آیا استفاده از کافئین می تواند کارایی ورزشکار را افزایش دهد؟
آیا استفاده از مواد قندی درست قبل از رقابت در بهبود عملکرد ورزشکار موثر است؟
منابع